DEZS.EXTRA.HU
tételek gyűjteménye
 

Kezdőlap
Tételek
gardening.ro erdélyi kertészeti portál

Sarka Kata szexis fehérneműben pózol - fotóval PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dezs   
Share this!
ImageHajdú Péter meseszép menyasszonyára szemet vetett a Playboy magazin. Sarka Kata azonban nemet mondott a felkérésre. A tavalyi Miss Universe szépségverseny második helyezettje ugyanis önbizalomhiányban szenved. A szépség szerint azért, mert három évvel ezelőtt húsz kilóval többet nyomott mint most.

Sarka Kata kifogástalan alakját sok nő megirigyelheti. Hajdú Péter menyasszonya azonban nem is olyan rég még nem szívesen nézett tükörbe. – Évekig versenyszerűen kézilabdáztam, jó kondiban kellett lennem, több energiára volt szükségem. Ezért három évvel ezelőtt majdnem húsz kilóval többet mutatott a mérleg, ha ráálltam. Mondanom sem kell, hogy ez gátlásossá tett. Egyenesen imádtam a telet, amikor hosszú és vastag ruhában elrejthettem az alakomat. Nyáron is inkább háromnegyedes nadrágot viseltem, nem miniszoknyát – mesélte Kata, akire azóta rá sem lehet ismerni. Látványos átváltozásának első elismerése volt, hogy tavaly a Miss Universe szépségversenyen a dobogó második fokára állhatott, ezután ő lett a BKV arca.

Image
Sarka Kata 20 kilót fogyott
Fotó: Cseh Dani


– Figyelek az étrendemre, kerülöm a szénhidrátot, sőt bevallom, a dohányzás is segített a fogyásban – folytatta Kata. – Azonban még most is ösztönösen a hasam elé teszem a kezem, amikor fürdőruhás képet készítenek rólam. Tudom, hogy nincs rá szükségem, de még mindig maradt bennem egy adag gátlás. Hogy Hajdú Péter menyasszonyának nincs mit szégyellnie, annak ékes bizonyítéka, hogy nemrég a Playboy is szemet vetett rá. Sok férfi bánatára Sarka Kata nemet mondott a felkérésre, de kárpótlást jelenthet, hogy a szépség lapunk kamerája előtt szívesen pózolt szexis fehérneműben.

Ábrahám Dolly, borsonline.hu
 
< Előző   Következő >
Tanulási segédletek
Kötelező olvasmányok elemzései
Irodalom vázlatok
Történelem tételek
Nyelvtan tételek
Számítástechnika tételek
Szociológia tételek
Angol tételek
Növényvédőszer kémia tételek
Elsősegély tételek
Vállalkozásgazdaságtan tételek
Irodalom tételek 2.
Nyelvtan szóbeli tételek
Történelem tételek 2.
Biológia tételek
Angol szóbeli tételek
Angol nyelvtan tételek
Irodalom tételek 3.
Filozófia tételek
free counters
 
Template source from www.webhomez.net. Converted to Mambo template by Your Mambo Design.
© 2018 dezs.extra.hu - tételek gyűjteménye
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.