DEZS.EXTRA.HU
tételek gyűjteménye
 

Kezdőlap
Tételek
gardening.ro erdélyi kertészeti portál

Bódi Sylvi leckét ad csábításból PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dezs   
Share this!
ImageBódi Sylvi testhezálló feladatot kapott. Felkérték, adjon néhány leckét nőtársainak: hogyan csábítsák el a kiszemelt férfit. Sylvi rengeteg hasznos tanácsot ad saját tapasztalatai alapján. De vajon mit vár el Sylvi saját partnerétől?Image


Sylvi öt aranyszabálya:

1. Ne féltékenykedj!
2. Éld meg a nőiességedet!
3. Ne faggasd, ha nem akar beszélni róla!
4. Ne akard birtokolni, korlátozni!
5. Kényeztesd apró figyelmességekkel!


Sok nő irigykedik Bódi Sylvire. Nem csupán szépségére, hanem praktikáira is, amelyekkel egy szempillantás alatt bárkit levesz a lábáról. Ezért kérte fel egy női magazin, hogy internetes oldalán adjon leckét hölgyeknek csábításból.
– Sokan kérdezik, hogy mi a titkom? – kezdte Sylvi. – Nem hiszem, hogy különleges dolgokat tudok, de az apró fortélyaimat szívesen megosztom másokkal. Kislánykorom óta rengeteg fiúbarátom van, akikkel sokat beszélgetek, és ebből rengeteget tanulok. Ráadásul számos könyvet olvastam a férfi-nő kapcsolatról. Fontos, hogy nem szabad féltékenykednünk. El kell hinnünk, hogy a pasink azért van velünk, mert ránk van szüksége. Ne legyünk kishitűek! - magyarázta a modell, aki bevallotta: azért olykor ő is felsül a csábítással.
- Fontosak a spontán ötletek. Amikor a pasim betoppan, és én épp szexi fehérneműben, magassarkúban kavargatom a vacsorát, biztos, hogy nem sétál el mellettem fapofával. Bár velem is előfordult, hogy hasonló magánszámot adtam elő a páromnak, aki éppen meccset nézett: egy pillanatra felém fordult, majd közölte, hogy vegyek fel valamit mert megfázom. - Ilyenkor van szükség az önuralomra, a hiszti nem segít. A legszívesebben durcásan a fejéhez vágnám, hogy "egész nap erre készültem", de ezt nem szabad. Belátónak kell lenni, ha a párunk fáradt vagy gondjai vannak – vallja a modell.
Sylvi tehát pontosan tudja, mi nyűgözi le a férfit, de vajon mit vár el ő a partnerétől? – Legyen olyan, mint egy keresztrejtvény. Adja fel a leckét, legyen kiismerhetetlen. Tetszik, ha egy kicsit zsivány. A legfontosabb viszont, hogy nem kell mindig együtt lennünk, de ha velem van, akkor csak rám figyeljen. Ezen kívül a női feladatok maradjanak meg nekem, a férfi dolgát pedig csinálja ő.
Sylvi néhány hete az Olaszországban élő Bertrammal randizgat. Ő egyelőre csak az egyik elvárásnak felel meg: olyan, mint egy keresztrejtvény, - Bertrammal még kevés időt töltöttünk együtt, így nem szeretnék elhamarkodott kijelentéseket tenni. Majd meglátjuk....

Bata Kata, borsonline.hu
 
< Előző   Következő >
Tanulási segédletek
Kötelező olvasmányok elemzései
Irodalom vázlatok
Történelem tételek
Nyelvtan tételek
Számítástechnika tételek
Szociológia tételek
Angol tételek
Növényvédőszer kémia tételek
Elsősegély tételek
Vállalkozásgazdaságtan tételek
Irodalom tételek 2.
Nyelvtan szóbeli tételek
Történelem tételek 2.
Biológia tételek
Angol szóbeli tételek
Angol nyelvtan tételek
Irodalom tételek 3.
Filozófia tételek
free counters
 
Template source from www.webhomez.net. Converted to Mambo template by Your Mambo Design.
© 2018 dezs.extra.hu - tételek gyűjteménye
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.