DEZS.EXTRA.HU
tételek gyűjteménye
 

Kezdőlap
Tételek
gardening.ro erdélyi kertészeti portál

Cenzúrázták a hírhedt pités szexet PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dezs   
Share this!
ImageAz Amerikai Pite című szexis tinifilm 1999-ben robbant be a köztudatba, és azonnal hatalmas vihart kavart: a merész, szexjelenetekkel megtűzdelt humoros történet világsikert aratott. Azt azonban csak kevesen tudják , hogy a rendezőknek éppen a bátorságuk miatt nagyon nehéz dolguk volt.

Az Amerikai Pite egy gimnázium érettségi előtt álló négy diákjáról szól, akik elhatározzák, hogy a szalagavatóig elveszítik a szüzességüket, tervüket csak vicces és igen kínos kalandok árán tudják véghez vinni. A szexről szókimondóan beszélő, ám roppant szórakoztató, és mégsem közönséges filmért azonnal milliók kezdtek el rajongani. Tulajdonképpen úttörőnek is számított Hollywoodban, ugyanis az Amerikai Pite után kezdtek el tinivígjátékokat nagyüzemben gyártani.
Image
A főszereplő, Jason Briggs híres jelenete után, bűnbánóan a pitével, a rendezők eleinte durvább jelenetet akartak forgatni


A rendezők, Paul és Chris Weitz első filmjét éppen rendhagyósága, a sok szexuális téma miatt igen nehéz volt a cenzúrával is elfogadtatni. - A kulcsjelenetet például - amikor a főszereplő, Jim egy meleg almás pitével szeretkezik, mert apja szerint egy nő vaginájához hasonlít - meg kellett változtatnunk. Jim eredetileg fekve végezte volna el az aktust, de az elbírálók szerint ez túl durva lett volna, így végül álló helyzetben történt meg az eset a sütivel - magyarázta az egyik rendező, Chris. Pontosan fiatalos bátorsága, erotikus túlfűtöttsége, és vicces szexjelenetei miatt lett népszerű a produkció. Az első rész világszerte 234.8 millió dollár bevételt hozott, a második 286,5 milliót, a harmadik, Amerikai Esküvő című befejező epizód pedig 126,4 milliót. Mindez a szereplőknek is hatalmas népszerűséget jelentett, amivel egyesek tudtak élni, másoknak azonban kisiklott az élete.

borsonline.hu
 
< Előző   Következő >
Tanulási segédletek
Kötelező olvasmányok elemzései
Irodalom vázlatok
Történelem tételek
Nyelvtan tételek
Számítástechnika tételek
Szociológia tételek
Angol tételek
Növényvédőszer kémia tételek
Elsősegély tételek
Vállalkozásgazdaságtan tételek
Irodalom tételek 2.
Nyelvtan szóbeli tételek
Történelem tételek 2.
Biológia tételek
Angol szóbeli tételek
Angol nyelvtan tételek
Irodalom tételek 3.
Filozófia tételek
free counters
 
Template source from www.webhomez.net. Converted to Mambo template by Your Mambo Design.
© 2018 dezs.extra.hu - tételek gyűjteménye
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.