DEZS.EXTRA.HU
tételek gyűjteménye
 

Kezdőlap
Tételek
gardening.ro erdélyi kertészeti portál

A Google Romániában PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dezs   
Share this!
ImageEzévtől Romániában is van képviselete a Google amerikai óriásvállalatnak. A GOOGLE BUCHAREST SRL-t január 15-én jelentették be mindössze 200 lej forgótőkével. Főbb tevékenzségi köre: “tanácsadás és szoftver termékek szolgáltatása”

A cég székhelye Bukarestben az Aviatorilor sugáróton van, 43.syám, 4.emelet, 7-es szoba. A cég romániai egyedüli részvényese az anyavállalat a GOOGLE INTERNATIONAL LLC, aminek székhelye az Egyesült Államokban van, Mountain View helységben Californiában. A korlátolt felelősségű társaságnak öt adminisztrátora van: John Kent Walker JR, Lloyd Hartley Martin, Nikesh Arora, Graham Law és John Thomas Herlihy.

A Google vállalat a technológiai cégek között a legnagyobb fejlődést érte el. Az informatikai monstrum 15 milliárd dolláros jövedelmet jelentett az elmúlt 12 hónapban és 155%-os növekedése volt az eladásokban az utolsó öt évben.

A Google-t 1998-ban alapította két diák Larry Page és Sergey Brin a Stanford Egyetemről. Ma a vállalatnak 16 ezer alkalmazottja és majdnem 4 milliárd dollár éves profitja van. Az utóbbi évben az alaptevékenységi körét további piacokra bővítette, mint a televízió, a rádió, nyomtatott reklám és on-line filmek. A Google márka nagyon jól értékelődött az elmúlt évben, így a megtisztelő 20. helyen szerepel a világranglistán. Meg nem erősített források szerint Roman Abramovici és Oleg Deripaska orosz miliárdosok meg szerették volna venni a Google internetes keresőmotorját 10 milliárd dollárért.

dezs.extra.hu
 
< Előző   Következő >
Tanulási segédletek
Kötelező olvasmányok elemzései
Irodalom vázlatok
Történelem tételek
Nyelvtan tételek
Számítástechnika tételek
Szociológia tételek
Angol tételek
Növényvédőszer kémia tételek
Elsősegély tételek
Vállalkozásgazdaságtan tételek
Irodalom tételek 2.
Nyelvtan szóbeli tételek
Történelem tételek 2.
Biológia tételek
Angol szóbeli tételek
Angol nyelvtan tételek
Irodalom tételek 3.
Filozófia tételek
free counters
 
Template source from www.webhomez.net. Converted to Mambo template by Your Mambo Design.
© 2018 dezs.extra.hu - tételek gyűjteménye
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.