DEZS.EXTRA.HU
tételek gyűjteménye
 

Kezdőlap
Tételek
gardening.ro erdélyi kertészeti portál

Coca-Cola + L'Oréal = Lumaé PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dezs   
Share this!
ImageKészülőben egy olyan üdítőital, amely az emberi bőrt szépítő hatóanyagokat tartalmaz. És igen, ezt bizony komolyan gondolják, olyannyira, hogy jövőre állítólag már forgalomba is kerül majd a nedű.

A Coca Cola Company a L'Oreal szépségipari vállalattal együttműködve dolgozik egy olyan üdítőitalon, ami az emberi bőrre jótékony hatással bíró anyagokat tartalmaz. Az italnak már - furcsa - neve is van: Lumaé. 2008-ban tervezik forgalomba hozni.

Még nem tudni, milyen lesz az ital

Tea alap

A Lumaé-ról azt már biztosan lehet tudni, hogy tea alapú italról van szó. Azzal kapcsolatban viszont, hogy voltaképpen milyen eljárással készül, milyen hatóanyagokat tartalmaz, milyen konkrét hatást gyakorol szervezetünkre, még igen nagy a titkolózás.

A célcsoportot viszont már belőtték: elsősorban a 25 év fölötti, öntudatos, aktív életet élő nőknek szánják, akik számára fontos az egészség és a jó közérzet. Na, ja. És legfőképpen nem szkeptikusok, ugyebár...

A Coca Colának nem ez lesz az első olyan terméke, ami valamilyen szépítő vagy egészségjavító hatást ígér. A Távol-Keleten például nagy népszerűségnek örvend az álltólagosan mellméret-növekedést elősegítő Love Body. De van például egy Enviga nevezetű, elvileg kalóriaégető zöld teás italuk is, amelyről nem mellesleg a közelmúltban egy kísérlet során amerikai kutatók bebizonyították, hogy nem feltétlenül nyújtja az ígért hatást.

borsa.hu
 
< Előző   Következő >
Tanulási segédletek
Kötelező olvasmányok elemzései
Irodalom vázlatok
Történelem tételek
Nyelvtan tételek
Számítástechnika tételek
Szociológia tételek
Angol tételek
Növényvédőszer kémia tételek
Elsősegély tételek
Vállalkozásgazdaságtan tételek
Irodalom tételek 2.
Nyelvtan szóbeli tételek
Történelem tételek 2.
Biológia tételek
Angol szóbeli tételek
Angol nyelvtan tételek
Irodalom tételek 3.
Filozófia tételek
free counters
 
Template source from www.webhomez.net. Converted to Mambo template by Your Mambo Design.
© 2018 dezs.extra.hu - tételek gyűjteménye
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.