DEZS.EXTRA.HU
tételek gyűjteménye
 

Kezdőlap
Tételek
gardening.ro erdélyi kertészeti portál

A jó lányok a mennybe, a rosszak a blogra jutnak... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dezs   
Share this!
ImageA "jó lányok" azok, akik naplót írnak szép kis rózsaszín naplójukba, majd azt gondosan elzárják mindenki elől. A "rossz lányoknak" nincs idejük ilyenekre...

Virtuális naplót, blogot írnak az ők pikáns történeteikről, szexuális életükről... álnéven vagy van rá példa, hogy nyílvánosan is.

Zoe Margolis alias Abby Lee egy tipikus példa erre, aki három éve tárja ki az igencsak aktív szexuális életét. Mindezt őszintén és negyon részletesen, és még tanácsaival is ellát minket...

Image


A blogja (http://girlwithaonetrackmind.blogspot.com) nagyon látogatott lett, így a 2006-2007 Bliggies díjat is megnyerte. Később könyvet ("Diary of a Sex Fiend: Girl with a One Track Mind") adott ki ami Bestseller lett Angliában. Könyvét több nyelvre lefordították, magyarul is megjelent (Abby Lee: Hol jár az eszem?).

Image


Az angol változat kiadása után nem sok időre a Sunday Times egy cikkben felfedte a titokzatos Abby Lee kilétét, az ő akarata ellenére. Ez nem állította meg főhősünket a blogírásban és még a mai napig ír szexuális tapasztalatairól.

Image


Egy másik bloggernek sikerült megtartania az anonimítását. Ő Belle de Jour. (http://belledejour-uk.blogspot.com) Az ő személye akkor vált nagyon érdekessé, amikor blogjából egy sikerregény született.

Az előbbiekkel ellentétben Stephanie Klein nem rejtette el valós személyét, mindazonáltal, hogy blogja (http://stephanieklein.blogs.com) személyes dolgokban bővelkedik. Egy boldogtalan házasságból kikerülve a szerelmi életéről ír virtuális naplójában. Az ő blogjából elkészült könyvből később Tv show is született a "Straight Up and Dirty".

Image


Az utóbbi időben robbanásszerűen jelennek meg újabb blogos "rossz lányok", kik szexuális életüket írják le ilyen módon. Egyesek ezek közül nem valódi írások és csak azért születtek, hogy nézettséget vonzzanak az adott oldalra.

dezs.extra.hu
 
< Előző   Következő >
Tanulási segédletek
Kötelező olvasmányok elemzései
Irodalom vázlatok
Történelem tételek
Nyelvtan tételek
Számítástechnika tételek
Szociológia tételek
Angol tételek
Növényvédőszer kémia tételek
Elsősegély tételek
Vállalkozásgazdaságtan tételek
Irodalom tételek 2.
Nyelvtan szóbeli tételek
Történelem tételek 2.
Biológia tételek
Angol szóbeli tételek
Angol nyelvtan tételek
Irodalom tételek 3.
Filozófia tételek
free counters
 
Template source from www.webhomez.net. Converted to Mambo template by Your Mambo Design.
© 2018 dezs.extra.hu - tételek gyűjteménye
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.