DEZS.EXTRA.HU
tételek gyűjteménye
 

Kezdőlap
Tételek
gardening.ro erdélyi kertészeti portál

Az örömlányok R-kedvezményt nyújtanak a rendőröknek? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dezs   
Share this!
ImageR-kedvezménynek nevezik az örömlányok, ha a velük szemben nagyvonalúan eljáró rendőrt szolgálataikkal kénytelenek megjutalmazni - mondta a Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének elnöke.

Földi Ágnes reméli, hogy a kedden 10 órától működő, a rendőri visszaélések bejelentésére szolgáló zöldszám a jövőben visszatartja a rendőröket ettől. Az ORFK kommunikációs osztályán nem tudnak erről a "kedvezményről", de ez esetben is javasolják az új zöldszám igénybevételét.

Az R-kedvezmény bevett gyakorlat, bár az utóbbi időben kevesebb ilyen eset történik - mondta el az InfoRádiónak a Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének elnöke. Földi Ágnes kifejtette: a kedvezménynek több fajtája is létezik, ezek közül az egyik az, ha a prostituált természetben váltja meg, hogy a rendőr nem állítja elő szabálysértésért, de előfordult olyan eset is, amikor az eljáró rendőr később egy barátja számára kért szívességet az örömlánytól.

A Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének elnöke kiemelte: reméli, hogy csökken az ilyen esetek száma, és ezt segítheti elő, hogy egy keddtől működő zöldszámon panaszt tehetnek az R-kedvezményt igénybe vevő rendőrök ellen az örömlányok.

Eddig nem mertek bejelentést tenni a prostituáltak, mert féltek, hogy elveszítik munkájukat - tette hozzá Földi Ágnes.

A rendőrség még nem hallott az R-kedvezményről

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályán nem tudnak az R-kedvezményről; sem hivatalos, de még pletykaszinten sincs információjuk az ott dolgozó munkatársaknak erről az eljárásról. Ugyanakkor csak azt tudják javasolni, hogy a mától élő zöldszámra tegyenek erről is bejelentést, és ezután a zéró tolerencia jegyében ki fogják vizsgálni a panaszt.

Közpénzek a Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének

Még 2005-ben 28 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott a Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete arra, hogy megszervezze a prostituáltak reklám- és marketingszakértővé átképzését. Földi Ágnes szerint a program erdményes volt, a prostituáltak vizsgát is tettek a tanfolyam végén.

2006 októberében újabb 17 millió forintot nyert az egyesület az Egészségügyi Minisztériumtól. Ezúttal számítógépes ismereteket oktatnak a pénzből a jelentkezőknek.

Magyar Nemzet,ma.hu
 
< Előző   Következő >
Tanulási segédletek
Kötelező olvasmányok elemzései
Irodalom vázlatok
Történelem tételek
Nyelvtan tételek
Számítástechnika tételek
Szociológia tételek
Angol tételek
Növényvédőszer kémia tételek
Elsősegély tételek
Vállalkozásgazdaságtan tételek
Irodalom tételek 2.
Nyelvtan szóbeli tételek
Történelem tételek 2.
Biológia tételek
Angol szóbeli tételek
Angol nyelvtan tételek
Irodalom tételek 3.
Filozófia tételek
free counters
 
Template source from www.webhomez.net. Converted to Mambo template by Your Mambo Design.
© 2018 dezs.extra.hu - tételek gyűjteménye
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.