DEZS.EXTRA.HU
tételek gyűjteménye
 

Kezdőlap
Tételek
gardening.ro erdélyi kertészeti portál

Basescu: 'büdös cigány'-Videóval! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dezs   
Share this!
ImageA bevásárlókörúton lévő államfő kikapta az őt filmező riporter kezéből a telefont, és meglépett vele. Az autóban ülve aztán "lebüdöscigányozta" a buzgó Antena3-as újságírót.

Kiragadta az őt filmező Antena3-as riporter nő kezéből a mobiltelefont Traian Basescu, miközben feleségével bevásárlókörúton vett részt szombat délután. Mivel a bevásárlóközpontba tilos kamerával bemenni, az akkor még felfüggesztett államfőt követő operatőrök az áruház előtt maradtak, a hírcsatorna riportere, Andreea Pana viszont mobiltelefonjával Basescuhoz lépett. Miután az államfő arra kérte, ne filmezze, az újságíró megállította a kamerát.

Az üzletből kiérve Pana - a többi tévéstábhoz hasonlóan - újra filmezni kezdett, mire Basescu előtte termett és kitépte ennek kezéből a telefont, majd zsebre vágta, és a riporter kérése ellenére sem adta vissza. "Jelents fel a rendőrségnek - mondta az államfő -, vagy gyere hétfőn Cotroceni-be, és visszakapod."

Traian Basescu végül szombat este visszajuttatta a telefont a PD székházánál tartott ünnepségen, viszont a felvételek közül törölték azt, amely az elkobzást rögzítette. Az Antena3-nak viszont sikerült előhoznia a memóriából a törölt felvételt. A telefon közben Basescu zsebében is folytatta a rögzítést, ahol tisztán hallható, amint az államfő feleségének, Mariának azt mondja a riporterről, hogy "agresszív volt ez a büdös cigány".

maszol.ro
 
< Előző   Következő >
Tanulási segédletek
Kötelező olvasmányok elemzései
Irodalom vázlatok
Történelem tételek
Nyelvtan tételek
Számítástechnika tételek
Szociológia tételek
Angol tételek
Növényvédőszer kémia tételek
Elsősegély tételek
Vállalkozásgazdaságtan tételek
Irodalom tételek 2.
Nyelvtan szóbeli tételek
Történelem tételek 2.
Biológia tételek
Angol szóbeli tételek
Angol nyelvtan tételek
Irodalom tételek 3.
Filozófia tételek
free counters
 
Template source from www.webhomez.net. Converted to Mambo template by Your Mambo Design.
© 2018 dezs.extra.hu - tételek gyűjteménye
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.