DEZS.EXTRA.HU
tételek gyűjteménye
 

Kezdőlap
Tételek
gardening.ro erdélyi kertészeti portál

Csatlakozz te is az Auchan csapathoz PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dezs   
Share this!
ImageTegnap kezdte meg marosvásárhelyi csapatának toborzását a 45 éves múltú Auchan Hipermarket. Az idén ősszel megnyíló áruház 400 új munkahelyet biztosít Marosvásárhelyt.

17-én kezdte meg vásárhelyi csapatának toborzását az Auchan Hipermarket láncáruház, amely a világ 10 legfontosabb kereskedelmi hálózata közé tartozik, 12 országban majdnem 400 hipermarkettel van jelen. A hipermarkettek mellett az Auchan 718 szupermarkettel, 307 Immochan kereskedelmi központtal és egy bankkal – Accord, rendelkezik.

Miután 2006 novemberében megnyílt az első bukaresti Auchan hipermarket, idén az üzletlánc elkezdi terjeszkedését az országban. A marosvásárhelyi üzletlánc lesz az első megnyitott az országban, a bukaresti után. Ezt követi majd egy pitesti, kolozsvári és egy újabb bukaresti üzlet.

A marosvásárhelyi Auchan a Dózsa György utcában nyílik meg, 8500 négyzetméteren, 40 pénztárral és 1600 férőhelyes parkolóval. Az áruház egy bevásárlóközpont része lesz, mely magába foglal majd 100 egységből álló üzletsort, vendéglőket, Baumax és Media Galaxy áruházakat, valamint más kereskedelmi egységeket.

Az Auchan állásajánlatai között szerepel a biztonsági őr, pék, cukrász, mészáros, karbantartó, pénztáros és kereskedelmi alkalmazott.

Akik érdekeltek az állások betöltésére, azok hétfőtől péntekig a Dózsa György 178 szám alatt jelentkezhetnek, vagy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges mail címen.

kakukk.ro
 
< Előző   Következő >
Tanulási segédletek
Kötelező olvasmányok elemzései
Irodalom vázlatok
Történelem tételek
Nyelvtan tételek
Számítástechnika tételek
Szociológia tételek
Angol tételek
Növényvédőszer kémia tételek
Elsősegély tételek
Vállalkozásgazdaságtan tételek
Irodalom tételek 2.
Nyelvtan szóbeli tételek
Történelem tételek 2.
Biológia tételek
Angol szóbeli tételek
Angol nyelvtan tételek
Irodalom tételek 3.
Filozófia tételek
free counters
 
Template source from www.webhomez.net. Converted to Mambo template by Your Mambo Design.
© 2018 dezs.extra.hu - tételek gyűjteménye
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.