DEZS.EXTRA.HU
tételek gyűjteménye
 

Kezdőlap
Tételek
gardening.ro erdélyi kertészeti portál

Fél mázsa heroin Nagylakon! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dezs   
Share this!
ImageArad – Óriási kábítószerfogás a nagylaki határátkelőnél: körülbelül 50 kg heroint találtak a csütörtökre virradó éjszaka, 24 óra körül egy gépkocsik szállítására használt, bolgár rendszámú kamion (trailer) pótkerekében.

A bolgár sofőr éjjel hajtott be Nagylakra, a drogokról valószínűleg már előre tudtak a nyomozók, mivel azonnal “rászálltak” a járműre, melynek pótkerekében megtaláltak 100 darab, fehér port tartalmazó, mintegy 500 g-os műanyagcsomagot. A helyszínre a határrendőrségen kívül a szervezett bűnözéssel foglalkozó nyomozók is kiszálltak, bukarestiek vették át az ügyet. A kamiont tegnap autószerelők segítségével vizsgálták át, délután még nem zárták ki azt a lehetőséget sem, hogy újabb drogokat találjanak.

Ioan Handra, az Arad Megyei Határrendőrség vezetője a Nyugati Jelennek elmondta: a bolgár sofőr nemigen akart nyilatkozni az ügyben, a kamionnal minden bizonnyal Németországba akart volna jutni. Arad megyében a határrendőrök szerint ezelőtt körülbelül három évvel találtak nagy mennyiségű heroint, amivel akkor szabályosan “kibéleltek” egy személygépkocsit. Idén azonban ez volt a legnagyobb kábítószerfogás a megyében.

Egyébként a központi hírügynökségek tegnap a nagylaki kamionon kívül, körülbelül ugyanabban az időben egy másik fogásról is tájékoztattak: a bolgár–török határátkelőnél egy másik kamionban is heroint találtak, a két helyen több mint 150 kilogramm drogot foglaltak le.

A nyomozók jelenleg a sofőröket hallgatják ki, gyanújuk szerint bizonyára szervezett hálózatról van szó. Jelenleg a drogok forgalmazásának a módját, a kábítószer származását és rendeltetését vizsgálják.

Sólya R. Emília,nyugatijelen.com
 
< Előző   Következő >
Tanulási segédletek
Kötelező olvasmányok elemzései
Irodalom vázlatok
Történelem tételek
Nyelvtan tételek
Számítástechnika tételek
Szociológia tételek
Angol tételek
Növényvédőszer kémia tételek
Elsősegély tételek
Vállalkozásgazdaságtan tételek
Irodalom tételek 2.
Nyelvtan szóbeli tételek
Történelem tételek 2.
Biológia tételek
Angol szóbeli tételek
Angol nyelvtan tételek
Irodalom tételek 3.
Filozófia tételek
free counters
 
Template source from www.webhomez.net. Converted to Mambo template by Your Mambo Design.
© 2018 dezs.extra.hu - tételek gyűjteménye
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.