DEZS.EXTRA.HU
tételek gyűjteménye
 

Kezdőlap
Tételek
gardening.ro erdélyi kertészeti portál

10 dolog, ami untatja a férfiakat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dezs   
Share this!
ImageA férfiak szeretik a nőket. Azt, ahogy kinéznek, az illatukat, ahogy járnak-kelnek, ahogy beszélgetnek, ezek mind olyan okok, amik miatt odáig vannak értük. Ugyanakkor az egész dolog a se veled – se nélküled szindrómára hasonlít. Hiszen senki sem tökéletes. Egy a férfiak körében végzett felmérés 10 pontba foglalta össze azokat a női tulajdonságokat, amelyektől egy férfi falra mászik.10. Megjátssza az erénycsőszt

Visszatérő dolog sok nőnél, hogy megpróbálják magukat “szentnek” feltüntetni, holott nem azok, és sohasem vallanák be, hogy egyszerre több férfit is szédítenek. Természetesen akadnak olyanok is, akik tényleg tiszták és ártatlanok. A többség azonban csak álszenteskedik. Jó tanács nőknek: nyugodtan mutasd meg, milyen is vagy. A nők is megérdemlik mindazt, amit a férfiak, add önmagad és meglátod, így is megtalálod azt a férfit, aki ilyennek fogad el.

9. Más nők kritizálása

Miért van az, hogy sok nő nem képes egy sima bókra vagy elismerésre, ha egy másik nőről van szó? A nők imádnak mindent alaposan kivesézni a súlytól a hajviseletig, és persze minden egyebet, ami közte van. Csak egy nő fogja észrevenni, ha egy másik nő cipője nem megy a táskájához, mintha ez olyan katasztrofális volna. Persze akadnak nők, akik hajlandóak elismerni, hogy egyikük-másikuk milyen csinos, és csupán azért nem teszik szóvá, nehogy eltereljék partnerük figyelmét. Jóllehet, az már rég kiszúrta, hogy ki legcsinosabb, vagy legalábbis neki ki tetszik a legjobban.

8. Féltékenykedés

Gyakran már egy másik nő nevének említése is féltékenységi viszályok kirobbantója lehet. Hát még ha kiderül, hogy a férfi csak a haverjaival ment el bulizni. Nevezhetjük, aminek akarjuk, akkor is sok nőben az ilyesmi másodlagos gondolatokat ébreszt, leginkább partnerük hűségére vonatkozóan. Ezért, amikor egy másik nő belép a képbe, akkor rögtön ugranak. Ráadásul, ha a férfi még meg is adja az okot a kétkedésre, akkor az paranoiává is válhat egyes nőknél. Ha az érem másik oldalát nézzük, akkor viszont lehet, hogy meg is érdemeli ezt a férfi, mert azt jelzi, hogy a nő bizonytalannak érzi magát mellette.

7. Önbizalomhiány

Vannak nők, akiknek komoly önértékelési problémáik vannak. Arra van szükségük, hogy a partnerük védelmezze, dédelgesse őket és elmondja, hogy milyen különlegesek is valójában. A legtöbb férfi azonban kiborul azon, hogy erkölcsileg, mentálisan és érzelmileg támogatást nyújtson. Van abban valami ironikus, hogy egyes nők a külvilág számára azt mutatják, mennyire függetlenek. Ugyanakkor épp ők azok, akik teljes önbizalomhiányban szenvednek, amikor szerelmesek lesznek.

6. Kódolt beszéd

A régi “Mire gondolsz?” kérdés időtlen példája annak, hogy mennyire szeretik a nők tesztelni partnerüket, és mennyire kutatják, hogy mit is éreznek a férfiak valójában irántuk. Ehhez azonban homályos, elvont kérdéseket tesznek fel, ami alapján elvárják, hogy partnerük pontosan értse, mi rejlik mögötte. Pedig a férfiak jobban szeretik az egyenes beszédet, akkor nem kell, hogy azon járassák az agyukat, hogy vajon ezzel mit is akart kérdezni kedvesük, aki viszont már keresztbefont karral, türelmetlenül várja a választ. Ilyenkor sokszor a férfi rossz választ ad – és ő lesz a leggyengébb láncszem.

5. A férfi személyes szférájába való betolakodás

A nők ösztönösen hajlamosak arra, hogy a férfiakat neveljék, gondoskodjanak róluk, amikor csak akarják, ezáltal úgy érzik, hogy a férfi személyes dolgai az övék is. Sok férfit bosszant például amikor a nők átdúrják a fiókot, hogy elorozzanak egy-egy pulcsit, vagy inget, még ha átmenetileg is.

4. Túl érzelmesnek lenni

Ha egy nő mindenen sír: egy megható filmen, egy beszakadt körmön vagy egy rosszul sikerült hajvágáson. Ami ennél is rosszabb, az az, hogy elvárják partnerüktől, hogy ő rakjon rendet az érzelmi összevisszaságban. És valljuk be, a legtöbb férfi nem tud mit kezdeni azzal, ha egy nő a vállán zokog. Nem arról van szó, hogy érzéketlenek lennének, de azon kívül, hogy “jól van, drága” sokkal több vigasztalást nem tudnak adni. Nincs abban semmi rossz, hogy a nők rendszerint érzékenyebbek, csupáncsak a pasik nem szeretik az állandó siránkozást minden apróság miatt.

3. Vásárlás-mánia

Ha a vásárlásra kerül sor, akkor a legtöbb nő számára megszűnik az idő. Legyen szó csupán kirakatnézésről, vagy épp nullára-költekezésről, a nők órákat tudnak eltölteni, étlen-szomjan is akár egy-egy boltban. De nem is ez zavarja legjobban a férfiakat, hanem ha a nők megpróbálják partnerüket is magukkal rángatni üzletről üzletre, miközben látszólag céltalanul kószálnak oda-vissza, mindenegyes termék árcéduláját alaposan szemügyre véve.

2. A beszédkényszer

A legtöbb nőtől, ha megkérdezik, hogy telt a napja, képes egy órán át is ecsetelni. A nők szeretnek beszélni, és ha lehetőséget kapnak rá, akkor be sem áll a szájuk. Ez a legtöbb férfit irritálja. Nem arról van szó, hogy nem érdekli őket, hogy mondjuk mi történt barátnőjükkel aznap, csupán nem akarják végig hallgatni percre pontos részletességgel.

1. A szex, mint fegyver

A nemek harcában minden arról szól, hogy ki viseli a nadrágot a kapcsolatban. A nők pedig leginkább az univerzális fegyverrel, a szexszel támadnak a férfiakra, hogy kimutassák felsőbbrendűségüket. És bár lehet, nem fair dolog, de a férfiakat még mindig lehet zsarolni ilyesmivel.

Összességében véve egy dologban egyet érthetünk – férfiak és nők - , hogy senki sem tökéletes. A hibákon lehet változtatni, ha mindkét fél akarja, amin meg nem lehet, azt pedig el kell fogadni olyannak, amilyen. És már az is sokat segíthet, ha valaki szembesül azzal, mi az, ami nem tetszik partnerének viselkedésében.
 
Következő >
Tanulási segédletek
Kötelező olvasmányok elemzései
Irodalom vázlatok
Történelem tételek
Nyelvtan tételek
Számítástechnika tételek
Szociológia tételek
Angol tételek
Növényvédőszer kémia tételek
Elsősegély tételek
Vállalkozásgazdaságtan tételek
Irodalom tételek 2.
Nyelvtan szóbeli tételek
Történelem tételek 2.
Biológia tételek
Angol szóbeli tételek
Angol nyelvtan tételek
Irodalom tételek 3.
Filozófia tételek
free counters
 
Template source from www.webhomez.net. Converted to Mambo template by Your Mambo Design.
© 2018 dezs.extra.hu - tételek gyűjteménye
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.